CHAI LATTE WORKSHOP


Ben je opzoek naar een leuke en gezellige activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of een dagje weg met vriendinnen? Houd je van Chai latte en wil je ontdekken hoe je deze verrukkelijke drank zelf kunt bereiden? Dan is de workshop Chai latte maken iets voor jou en je gezelschap! 

Tijdens deze workshop maak je kennis met de rijke geschiedenis, de traditionele bereiding en de eindeloze variaties van Chai en Chai latte. Je gaat zelf aan de slag met verschillende soorten verse, droge en gemalen kruiden, thee en melk om je eigen Chai latte te maken. Je leert hoe je de perfecte balans vindt tussen zoet, pittig en romig. Daarnaast leer je hoe je een Chai latte op kunt maken met opgeklopte melk, slagroom, kaneel, chocolade en andere toppings. De workshop bestaat uit vier rondes waarin je vier verschillende soorten Chai en Chai latte leert maken.

Iedere workshop wordt beter van wat lekkere hapjes. Daarom worden er bij iedere ronde hapjes geserveerd en kun je ontdekken welke lekkernijen goed en welke nóg beter bij de verschillende Chai latte passen. Prikkel je smaakpapillen en ga samen op ontdekking om tot de ultieme combinatie te komen.

De Chai latte workshop is geschikt voor groepen van 6 tot en met 10 personen. De workshop is een gezellige invulling voor iedere samenkomst met familie, vrienden, kennissen of collega's. Je kunt samen genieten van een gezellige en leerzame middag met hapjes en drankjes. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en wordt gegeven door een ervaren (en gezellige) docent in de unieke setting van een oud-Hollandse snoepwinkel.

Tijdens de workshop krijg je voldoende inspiratie en ideeën mee om thuis verder te experimenteren met Chai latte. Meld je gezelschap hieronder snel aan voor deze unieke workshop en ontdek de wereld van Chai latte!

Chai Latte KERST-editie
Tijdens de speciale kersteditie is heel de theekamer rijkelijk omgedoopt in kerstsfeer. Met de verschillende zetwijzen, het gebruik van diverse kruiden of kant-en-klare kruidenmixen en de aankleding duiken we in de eindeloze mogelijkheden om een warm, kruidig kerstdrankje te maken. Je doet voldoende ideeën op om jouw gasten tijdens de feestdagen eens goed te verrassen met alcoholvrije alternatieven.

Tijdsduur: ± 2,5 uur
Aantal personen: 6-10
Prijs per persoon: 34,00
Locatie: De Rode Held in Buren (Gld.)
Datum workshop: 3 november '24 van 14.00-16.30 uur.
Datum workshop: 7 december '24 van 14.00-16.30 uur. (speciale kersteditie)
Datum workshop: 19 januari '25 van 14.00-16.30 uur.

Beschikbaarheid groepen: op aanvraag


Hieronder kun je, jezelf aanmelden voor de geplande Chai latte workshops.

 

Hieronder kun je een aanvraag doen voor de Chai latte workshop met een besloten groep.