THEEPROEVERIJ

Houd je van thee en wil je meer ontdekken over deze veelzijdige drank? Dan is onze theeproeverij iets voor jou! Samen met je vriendinnen, collega's of familie kun je genieten van een gezellige en leerzame middag vol heerlijke theeën en lekkernijen.

Bij deze proeverij draait het niet om de verschillende soorten thee, of de honderden melanges die er bestaan. Nee, het gaat over de manieren waarop thee is ingezet om drankjes te creëren met eigen (nieuwe) karakteristieken en unieke beleving. Dit resulteert in drankjes die vrij dicht bij een theesoort kunnen liggen, tot drankjes waarbij je de invloed van de thee bijna niet kunt herleiden.

De theeproeverij bestaat uit verschillende rondes en bij elke ronde krijg je een drankje te proeven die je verrast, inspireert en verwent. Van klassieke warme thee tot exotische ijsthee, van kruidige chai tot fruitige mousserende thee, tijdens onze proeverij komt het allemaal voorbij! Bij iedere ronde serveren we ook wat lekkers dat past bij de soort thee. Denk aan chocolade, koek, kaas, snoeperij en nog veel meer. Zo kun je zelf ontdekken welke smaken goed bij elkaar passen en hoe je jouw theemoment nog specialer kunt maken.

Onze theeproeverij is niet alleen leuk en lekker, maar ook leerzaam. Je leert meer over de geschiedenis, de productie en de bereiding van thee. Je krijgt tips en trucs om thuis de lekkerste thee te zetten. En je ontdekt welke drankjes (theeën) en beleving bij jou passen.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je via één van onderstaande opties in voor onze theeproeverij en ervaar een onvergetelijke middag vol beleving en theeplezier!

Georganiseerde theeproeverij
Je kunt je opgeven voor één van onze georganiseerde theeproeverijen. Deze theeproeverijen worden gegeven voor groepen van 6 t/m 11 personen. Het verhaal bij de drankjes wordt begeleid door een presentatie en extra voorbeelden. De proeverij duurt ongeveer 2,5 uur, kost 34,00 p.p. en wordt afgesloten met een goodiebag. Schrijf je hieronder in via het contactformulier.


Feestdagen editie
In november organiseren we een speciale editie voor de feestdagen met de leukste verrassingen van dit seizoen. Laat je lekker verrassen door de nieuwe en warme smaken én drankjes voor de feestdagen. Bij ieder drankje worden bijpassende hapjes geserveerd die je zelf ook kunt presenteren aan je gasten. Kortom een lekkere en inspirerende middag met de feestdagen in het vooruitzicht.

Theeproeverij met besloten groep
Vanaf 6 personen kun je ook in een besloten setting genieten van onze theeproeverij. De proeverij wordt hetzelfde vormgegeven als onze georganiseerde theeproeverijen, maar dan in het gezelschap van je eigen vrienden, familie of collega's. Samen maken we er een gezellige en smaakvolle middag van. Onderaan deze pagina kun je via het contactformulier jullie wensen aangeven.

Georganiseerde theeproeverijen
Tijdsduur: ± 2,5 uur
Aantal personen: 6-11
Prijs per persoon: 34,00
Locatie: De Rode Held in Buren (Gld.)
Datums workshop: 5 oktober '24 van 14.00-16.30uur.
Datums workshop: 30 november '24 14.00-16.30uur. (speciale feestdagen editie)
Datums workshop: 16 februari '25 van 14.00-16.30uur.
Beschikbaarheid groepen: op aanvraag

Meld je hier aan voor de geplande theeproeverijen.

Hier kun je een aanvraag doen voor de theeproeverij met een besloten groep.